1 MAAND
GRATIS MILON

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Voorwaarden Stichting Jarige Job.

Nu al doneren

Een geldbedrag doneren kan het hele jaar door. Help Stichting Jarige Job met een eenmalige donatie of wordt vaste donateur.

Lees meer

Cadeautips

De cadeaus zijn voor kinderen van 4 t/m 12 jaar die het thuis minder breed hebben. De cadeaus worden, via Stichting Jarige Job, aan de ouders van deze kinderen gegeven. Zij kunnen daardoor hun kind een geweldig mooi nieuw cadeau geven, wat anders niet mogelijk is. In elke verjaardagsbox komen meerdere cadeaus met een totale waarde van ongeveer € 20,-. We geven je graag een aantal cadeautips.

 • Speelgoedauto’s en raceauto’s (bv. Cars, Hot Wheels)
 • Bouwblokjes en poppen (bv. LEGO, Playmobil, Barbie)
 • Knutselpakketjes (bv. Playdoh)
 • Gezelschapsspelletjes (bv. Jumbo, Hasbro)
 • Cadeaus zijn nieuw en in de originele verpakking
 • Het cadeau moet in de verjaardagsbox passen en niet een halve doos vullen (*de doos is 40 (l) x 30 (b) x 26 (h))
 • Geen speelgoedwapens
 • Geen pluche producten zoals knuffels (vanwege volume en hygiëne)
 • Geen cadeaus met batterijen
 • Geen seizoensgebonden artikelen (zoals kerst, oud & nieuw) of lokale (voetbal) helden/clubs
 • Geen kwetsbare artikelen i.v.m. transport

Actievoorwaarden

Per ingeleverd cadeau ontvangt u twee vouchers; met één voucher maakt u kans op een maand gratis trainen bij Fit35 Wijchen. Lever de voucher in bij Fit35 Wijchen en maak kans op een maand gratis sporten. De trekking zal zijn op 30 januari 2020.

Met de tweede voucher krijgt u een hoofdgerecht van een kindermenu bij Hoogeerd. Maximaal 2x twee vouchers per persoon.

Kennismaking
fixed-col-3-img1

Fit35 Wijchen is een kleine sportschool of beter gezegd een fitness boutique. Wij bieden fitness, voedingsadvies en fysiotherapie aan. De voedingsdeskundige kan u onder andere helpen met afvallen en u leren om gezond te eten.

LEES MEER
Wie zijn wij
fixed-col-3-img1

Fit35 Wijchen is een frisse fitnessclub in het centrum van Wijchen, die met de nieuwste, digitale fitnessapparatuur sfeervol is ingericht. Na een volwaardige fitnesstraining is er de mogelijkheid om in onze lounge een krantje te lezen of uit te rusten van de fitnesstraining.

LEES MEER
Milon Cirkel
fixed-col-3-img1

Het fitnesscircuit duurt slechts 35 minuten. We helpen u snel en effectief te trainen, wat betekent dat slechts 2 keer 35 minuten per week genoeg is als u wilt afvallen of fitter wil zijn.

LEES MEER

Jouw doelstelling

Fit35 Wijchen is een frisse fitnessclub in het centrum van Wijchen, die met de nieuwste, digitale fitnessapparatuur sfeervol is ingericht. Fit Wijchen heeft een uniek fitnesscircuit waarbij u personal training ervaart in een kleinschalige setting. Afvallen, fitter worden, wat uw doelstelling ook is Fit Wijchen staat voor u klaar!

Doe de gratis fittest Klik hier
logo-ico