1 MAAND
GRATIS MILON

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Fitness Wijchen.

Ervaar de unieke fitness aanpak van Fit35 Wijchen nu zelf!

Fit35 Wijchen biedt u een unieke manier van fitness in Wijchen. Wat uw persoonlijk doel ook is; of u nu wilt afvallen, fitter wilt worden of van uw rugpijn af wilt, Fit35 Wijchen stelt een passend plan voor u op. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen wij samen met u het juiste plan en/of abonnement kiezen. Houdt u van variatie, dan bent u bij Fit Wijchen aan het juiste adres.

Uw gezondheid staat bij ons centraal!

Onze frisse en kleinschalige fitnessclub biedt u veel mogelijkheden en er is altijd een fitnesscoach aanwezig die u kan helpen. Zij kunnen u motiveren om nog net dat beetje extra eruit te halen, iedere keer als u bij ons in de fitness in Wijchen komt trainen.

Garantie; resultaatgericht werken

Fit35 Wijchen gelooft in haar manier van werken! Wij maken op maat gemaakte plannen die bij uw persoonlijke doelstelling past. We gaan samen een commitment met elkaar aan. Wat houdt dit dan precies in? We stellen samen reële doelen op en bespreken dan welke inspanningsverplichting we aangaan met u.

Wanneer u bij Fit35 Wijchen komt fitnessen, dan vragen wij u om aan uw inspanningsverplichting te houden, zodat wij uw progressie kunnen monitoren. Als blijkt dat u zich aan de afspraken hebt gehouden en dat u geen progressie hebt bereikt, dan mag u per direct stoppen (mits u dat wilt), zonder enige discussie!
Voorbeelden van plannen die wij aanbieden zijn plannen voor langdurige rugklachten, plannen om fit te worden, plannen om af te slanken (afvallen).

Heeft u geen zin en tijd om lang in de sportschool door te brengen? Wilt u een snelle en effectieve training? Dan is de Milon Cirkel iets voor u!

Voel u fit, sterk en gezond met maar 2 trainingen van 35 minuten per week op onze unieke Milon Cirkel! Hierop kunt u snel, effectief en veilig aan uw doelstellingen gaan werken, altijd begeleid door één van onze fitnesscoaches.

De Milon Cirkel is een gevarieerd fitnessprogramma. Het is een work-out op twaalf automatische fitnesstoestellen waarop u zowel kracht- als cardio traint.

In slechts 35 minuten voert u de complete training uit. De fitnesstrainingen zijn kort en intensief, u krijgt een signaal zodra u moet overstappen op het volgende toestel. Met uw persoonlijk polsbandje stelt elk fitnesstoestel zich automatisch volledig in aan de hand van uw voorkeuren en vorderingen. Zo traint u altijd optimaal!
En als u dit 2 per week voor 3 maanden volhoudt dan zult u gegarandeerd progressie boeken!

Wilt u meer informatie over Fit35 Wijchen of een afspraak maken? De trainers van Fit35 Wijchen helpen je graag verder!
  Kennismaking
  fixed-col-3-img1

  Fit35 Wijchen is een kleine sportschool of beter gezegd een fitness boutique. Wij bieden fitness, voedingsadvies en fysiotherapie aan. De voedingsdeskundige kan u onder andere helpen met afvallen en u leren om gezond te eten.

  LEES MEER
  Wie zijn wij
  fixed-col-3-img1

  Fit35 Wijchen is een frisse fitnessclub in het centrum van Wijchen, die met de nieuwste, digitale fitnessapparatuur sfeervol is ingericht. Na een volwaardige fitnesstraining is er de mogelijkheid om in onze lounge een krantje te lezen of uit te rusten van de fitnesstraining.

  LEES MEER
  Milon Cirkel
  fixed-col-3-img1

  Het fitnesscircuit duurt slechts 35 minuten. We helpen u snel en effectief te trainen, wat betekent dat slechts 2 keer 35 minuten per week genoeg is als u wilt afvallen of fitter wil zijn.

  LEES MEER

  Jouw doelstelling

  Fit35 Wijchen is een frisse fitnessclub in het centrum van Wijchen, die met de nieuwste, digitale fitnessapparatuur sfeervol is ingericht. Fit Wijchen heeft een uniek fitnesscircuit waarbij u personal training ervaart in een kleinschalige setting. Afvallen, fitter worden, wat uw doelstelling ook is Fit Wijchen staat voor u klaar!

  Doe de gratis fittest Klik hier
  logo-ico