1 MAAND
GRATIS MILON

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Over ons

Wie is Fit35 Wijchen?

Fit35 Wijchen is een frisse en sfeervolle fitnessclub in het centrum van Wijchen, die met de nieuwste, digitale fitnessapparatuur sfeervol is ingericht. Na een volwaardige fitnesstraining is er de mogelijkheid om in onze lounge een krantje te lezen of uit te rusten van de fitnesstraining.
Alle leden mogen uiteraard kosteloos gebruik maken van onze kleedruimtes en douches én van onze koffiecorner waar u van een overheerlijk kop koffie en / of thee kunt genieten na uw fitnesstraining.

Nieuwsgierig geworden? Ervaar Fit35 Wijchen nu met een gratis kennismaking

Fit Wijchen is een kleine sportschool of beter gezegd een fitness boutique. Wij bieden fitness, voedingsadvies en fysiotherapie aan. De voedingsdeskundige kan u onder andere helpen met afvallen en u leren om gezond te eten.

Doelgericht aan de slag met uw eigen personal trainer

Fit35 Wijchen heeft een uniek fitnesscircuit waarbij u personal training ervaart in een kleinschalige setting. Afvallen, fitter worden, wat uw doelstelling ook is Fit35 Wijchen staat voor u klaar!

Stel niet uit, start met de gratis kennismaking

Zet die eerste stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 2 werkdagen contact met u op voor een kennismaking.
  Kennismaking
  fixed-col-3-img1

  Fit35 Wijchen is een kleine sportschool of beter gezegd een fitness boutique. Wij bieden fitness, voedingsadvies en fysiotherapie aan. De voedingsdeskundige kan u onder andere helpen met afvallen en u leren om gezond te eten.

  LEES MEER
  Wie zijn wij
  fixed-col-3-img1

  Fit35 Wijchen is een frisse fitnessclub in het centrum van Wijchen, die met de nieuwste, digitale fitnessapparatuur sfeervol is ingericht. Na een volwaardige fitnesstraining is er de mogelijkheid om in onze lounge een krantje te lezen of uit te rusten van de fitnesstraining.

  LEES MEER
  Milon Cirkel
  fixed-col-3-img1

  Het fitnesscircuit duurt slechts 35 minuten. We helpen u snel en effectief te trainen, wat betekent dat slechts 2 keer 35 minuten per week genoeg is als u wilt afvallen of fitter wil zijn.

  LEES MEER

  Jouw doelstelling

  Fit35 Wijchen is een frisse fitnessclub in het centrum van Wijchen, die met de nieuwste, digitale fitnessapparatuur sfeervol is ingericht. Fit Wijchen heeft een uniek fitnesscircuit waarbij u personal training ervaart in een kleinschalige setting. Afvallen, fitter worden, wat uw doelstelling ook is Fit Wijchen staat voor u klaar!

  Doe de gratis fittest Klik hier
  logo-ico