1 MAAND
GRATIS MILON

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Fysiotherapiepraktijk Fysi-co.

Fysiotherapiepraktijk Fysi-co

Bij Fysi-co kan iedereen terecht met diverse soorten pijn-, spier- en gewrichtsklachten, (sport)blessures, en overbelasting. Maar ook bijvoorbeeld voor fysiotherapeutische revalidatie na diverse operaties. Samen wordt een persoonlijk behandelplan ontwikkeld. De fysiotherapeutische behandelingen kunnen bestaan uit algemene fysiotherapie, manuele mobilisaties, dry needling, oefentherapie, medical taping en sportmassage.

Fysi-co heeft met de meeste zorgverzekeraars een contract gesloten, zoals o.a. met CZ, Achmea en VGZ. Hierdoor kunnen behandelingen rechtstreeks bij de zorgverzekeraar gedeclareerd én vergoed worden, mits je voor fysiotherapie verzekerd bent. Daarnaast kun je ook bij Fysi-co terecht zonder (aanvullende) zorgverzekering.

Meer weten over Fysi-co of een afspraak maken? Neem contact op via 0651380964 of kijk op: www.fysi-co.com

 

 

 

 

 

 

 

Kennismaking
fixed-col-3-img1

Fit35 Wijchen is een kleine sportschool of beter gezegd een fitness boutique. Wij bieden fitness, voedingsadvies en fysiotherapie aan. De voedingsdeskundige kan u onder andere helpen met afvallen en u leren om gezond te eten.

LEES MEER
Wie zijn wij
fixed-col-3-img1

Fit35 Wijchen is een frisse fitnessclub in het centrum van Wijchen, die met de nieuwste, digitale fitnessapparatuur sfeervol is ingericht. Na een volwaardige fitnesstraining is er de mogelijkheid om in onze lounge een krantje te lezen of uit te rusten van de fitnesstraining.

LEES MEER
Milon Cirkel
fixed-col-3-img1

Het fitnesscircuit duurt slechts 35 minuten. We helpen u snel en effectief te trainen, wat betekent dat slechts 2 keer 35 minuten per week genoeg is als u wilt afvallen of fitter wil zijn.

LEES MEER

Jouw doelstelling

Fit35 Wijchen is een frisse fitnessclub in het centrum van Wijchen, die met de nieuwste, digitale fitnessapparatuur sfeervol is ingericht. Fit Wijchen heeft een uniek fitnesscircuit waarbij u personal training ervaart in een kleinschalige setting. Afvallen, fitter worden, wat uw doelstelling ook is Fit Wijchen staat voor u klaar!

Doe de gratis fittest Klik hier
logo-ico