1 MAAND
GRATIS MILON

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Afvallen Fit Wijchen.

Een dieet volgen, omdat u wilt afvallen? Nee, daar geloven wij niet in! Een dieet is iets wat tijdelijk is, met ook een tijdelijk resultaat. Als u wilt afvallen dan is naast fitness ook uw leefstijl veranderen erg belangrijk.

Maar wanneer u op zoek bent naar steun en hulp bij het afvallen dan bent u bij Fit35 Wijchen aan het goede adres! Overgewicht kan namelijk voor iemand een grote belemmering zijn in het dagelijks leven waardoor iemand zich niet prettig voelt. Tevens kan overgewicht gezondheidsklachten met zich meebrengen zoals diabetes II, hart- en vaatziekten, gewrichtsklachten en een hoge bloeddruk. Er zijn steeds meer mensen, waaronder ook kinderen, die te veel wegen wat een gezonde manier van leven in de weg kan staan.

Afvallen door goede begeleiding en adviezen

Belangrijk is dat u tijdens het afvallen goed begeleid en geadviseerd wordt, zodat gewicht verliezen verantwoord gebeurt en dat u ook daadwerkelijk uw leefstijl aanpast, zodat u uw gewicht behoudt en het zogeheten jojo-effect vermijd. Ons doel is leefstijl-verandering, wat er dus voor zorgt dat uw resultaat blijvend is! Wij zijn van mening dat u het daar ten slotte voor doet!

Hoe gaan wij te werk?

Bij Fit35 Wijchen krijgt u de mogelijkheid om uw probleem te bespreken, waarna wij samen met u een plan opstellen op het gebied van gewichtsbeheersing, voeding, gezonde leefstijl en beweging. Ja, inderdaad ook op het gebied van bewegen! Want het beste resultaat om gewicht te verliezen is om het voedingspatroon en je beweegpatroon aan te passen. Onze fitness,- en voedingsdeskundige helpen u een gezondere leefstijl te creëren wat doorslaggevend is als u wilt afvallen.

Onze werkwijze met betrekking tot afslanken:
Als u gaat voor ons afslankplan kunt u erop rekenen dat wij alle factoren meenemen om tot een gewenst resultaat te komen. Samen stellen we een plan op met realistische doelen, waar gedurende een tijd aan gewerkt gaat worden! Het voordeel is dat Fit35 Wijchen alles onder één dak hebben onder begeleiding van één vertrouwenspersoon. Er zullen resultaten behaald worden, die men eigenlijk niet voor mogelijk had geacht als men alleen de strijd tegen overgewicht had moeten aangaan.

Hoe ziet zo’n afslankplan er dan bij Fit35 Wijchen uit:
✓ Uitgebreid intake gesprek met testen/meten en doelen bepalen
✓ Voedingsadvies traject (bijv. wekelijks weeg-meetmoment)
✓ 1 op 1 doornemen trainingsplan met een fitcoach
✓ 2x per week trainen bij Fit35 Wijchen op de Milon Cirkel

Meer weten?

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!
  Kennismaking
  fixed-col-3-img1

  Fit35 Wijchen is een kleine sportschool of beter gezegd een fitness boutique. Wij bieden fitness, voedingsadvies en fysiotherapie aan. De voedingsdeskundige kan u onder andere helpen met afvallen en u leren om gezond te eten.

  LEES MEER
  Wie zijn wij
  fixed-col-3-img1

  Fit35 Wijchen is een frisse fitnessclub in het centrum van Wijchen, die met de nieuwste, digitale fitnessapparatuur sfeervol is ingericht. Na een volwaardige fitnesstraining is er de mogelijkheid om in onze lounge een krantje te lezen of uit te rusten van de fitnesstraining.

  LEES MEER
  Milon Cirkel
  fixed-col-3-img1

  Het fitnesscircuit duurt slechts 35 minuten. We helpen u snel en effectief te trainen, wat betekent dat slechts 2 keer 35 minuten per week genoeg is als u wilt afvallen of fitter wil zijn.

  LEES MEER

  Jouw doelstelling

  Fit35 Wijchen is een frisse fitnessclub in het centrum van Wijchen, die met de nieuwste, digitale fitnessapparatuur sfeervol is ingericht. Fit Wijchen heeft een uniek fitnesscircuit waarbij u personal training ervaart in een kleinschalige setting. Afvallen, fitter worden, wat uw doelstelling ook is Fit Wijchen staat voor u klaar!

  Doe de gratis fittest Klik hier
  logo-ico