1 MAAND
GRATIS MILON

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Milon Cirkel Wijchen.

Waarom fitnesstraining met de Milon Cirkel?

Wilt u niet urenlang in een volle sportschool rondlopen? Maar tegelijkertijd wilt u wel fit, sterk, beweeglijk, gezond en slank zijn? Met de Milon Cirkel van Fit35 Wijchen bereikt u dit door slechts 2 keer per week 35 minuten te trainen! Vaker trainen mag natuurlijk ook. Prettig is dat u altijd bij ons terecht kunt, nooit hoeft te wachten op toestellen en door deskundige fitcoaches wordt begeleid. Op deze manier traint u snel en effectief!

Fitnessen bij Fit35 Wijchen; altijd onder persoonlijke begeleiding

Heeft u vrees om snel verveelt te raken? Wanneer u traint met de Milon Cirkel, heeft u geen tijd om u te vervelen! U wisselt namelijk steeds 1 minuut trainen op een krachttoestel af met 4 minuten trainen op een cardiotoestel. In slechts 35 minuten gebruikt u alle fitnesstoestellen en hebt u uw work-out voltooid! Natuurlijk traint u bij Fit35 Wijchen onder deskundige personal trainersbegeleiding. Zo is er altijd minimaal één coach aanwezig om u te begeleiden. Ook uw virtuele fitnesscoach, het display, geeft u aanwijzingen zodat u de juiste beweging maakt op het juiste tempo.

Waarom kiezen voor Fit35 Wijchen?

We geven u meerdere redenen om vandaag nog te starten met Fit35 Wijchen:
✓ 30% meer resultaat dan een reguliere fitnesstraining
✓ Slechts 2 keer per week 35 minuten trainen
✓ Maximaal 4 minuten op hetzelfde toestel
✓ Professionele, deskundige en persoonlijke begeleiding door de fitcoaches
✓ Toestel volledig aangepast op uw lichaam
✓ U traint uw eigen individuele maatwerk-programma
✓ U hebt recht op progressiegarantie
✓ U traint in een schone, kleinschalige en frisse omgeving
✓ U kan een sportmaatje meenemen om vrijblijvend kennis te maken

Door te trainen bij Fit35 Wijchen boekt u resultaten en dat motiveert. Om u extra te motiveren krijgt u garantie van Fit35 Wijchen! Niet Goed? Stop direct! Zonder enige discussie! Enige voorwaarde hieraan: kom in de 90 dagen 20 x 35 minuten sporten. Heeft u toch geen enkele resultaat geboekt? Dan mag u per direct stoppen met uw abonnement.

Nog één keer in het kort; waarom Milon Cirkel?

Doeltreffend: Het fitnesscircuit duurt slechts 35 minuten. We helpen u snel en effectief te trainen, wat betekent dat slechts 2 keer 35 minuten per week genoeg is als u wilt afvallen of fitter wil zijn.

Gevarieerd: U spendeert 1 minuut op elk fitnesstoestel en slechts 4 minuten op
de cardiotoestellen. U bent geconcentreerd aan het trainen en u hebt dus geen tijd
om u te vervelen. Voor u het weet kunt u al doorschuiven naar het volgende fitnesstoestel!

Polsband: Alle machines passen zich in een fractie van een seconde aan, aan de individuele gebruiker. Uw polsband is uw persoonlijke logboek (niet meer hoeven te onthouden op welk gewicht u de vorige keer bent gebleven). Geen ingewikkelde fitnessschema’s en geen handmatige aanpassingen van fitnesstoestellen!

Maak nu kennis met Fit35 Wijchen;

Kom trainen met de Milon Cirkel bij Fit35 Wijchen en ontdek of deze vorm van fitnessen bij u past. Laat uw gegevens achter op onderstaand formulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
  Kennismaking
  fixed-col-3-img1

  Fit35 Wijchen is een kleine sportschool of beter gezegd een fitness boutique. Wij bieden fitness, voedingsadvies en fysiotherapie aan. De voedingsdeskundige kan u onder andere helpen met afvallen en u leren om gezond te eten.

  LEES MEER
  Wie zijn wij
  fixed-col-3-img1

  Fit35 Wijchen is een frisse fitnessclub in het centrum van Wijchen, die met de nieuwste, digitale fitnessapparatuur sfeervol is ingericht. Na een volwaardige fitnesstraining is er de mogelijkheid om in onze lounge een krantje te lezen of uit te rusten van de fitnesstraining.

  LEES MEER
  Milon Cirkel
  fixed-col-3-img1

  Het fitnesscircuit duurt slechts 35 minuten. We helpen u snel en effectief te trainen, wat betekent dat slechts 2 keer 35 minuten per week genoeg is als u wilt afvallen of fitter wil zijn.

  LEES MEER

  Jouw doelstelling

  Fit35 Wijchen is een frisse fitnessclub in het centrum van Wijchen, die met de nieuwste, digitale fitnessapparatuur sfeervol is ingericht. Fit Wijchen heeft een uniek fitnesscircuit waarbij u personal training ervaart in een kleinschalige setting. Afvallen, fitter worden, wat uw doelstelling ook is Fit Wijchen staat voor u klaar!

  Doe de gratis fittest Klik hier
  logo-ico