1 MAAND
GRATIS MILON

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Fysiotherapie bij Fit35 Wijchen.

Fit35 Wijchen is er niet alleen voor mensen die willen afvallen of fitter willen zijn. Wellicht wilt u graag sporten maar ervaart u rug-, nek- of schouderklachten? Of heeft u knieklachten?

Fit35 Wijchen heeft een deskundige fysiotherapeut in huis. Onze fysiotherapeut kan u ondersteunen bij fysieke klachten en advies geven welke oefeningen voor u geschikt zijn.
De fysiotherapeut werkt in één team samen met de fitcoaches van Fit35 Wijchen. Het is van belang om onderling nauw samen te werken om de juiste keuze van therapie voor u te maken.
Samen met u kunnen ze ervoor gaan zorgen dat u uw doelstelling gaat halen. Een unieke samenwerking die u niet in veel sportclubs vindt. Samen, met zowel onze fysiotherapeut als onze fitcoach, kan er ook nog extra met u in de vrije trainingsruimte aan speciale oefeningen ten behoeve van uw klachten worden gewerkt.

Dit betekent dat u voor lichamelijke klachten bij Fit35 Wijchen gebruik kan maken van fysiotherapie. Onze fysiotherapeut kan uw klachten onderzoeken, een gericht plan van aanpak opstellen en deze behandelen als dit noodzakelijk is.

Wanneer u aanvullend verzekerd bent, wordt fysiotherapie gedeclareerd bij uw zorgverzekering. U hoeft geen verwijzing van de huisarts of specialist te hebben. Wilt u hier meer van weten raadpleeg dan onze fitnesscoaches of fysiotherapeut.

Wilt u meer informatie over Fit35 Wijchen of een afspraak maken? De collega’s van Fit35 Wijchen helpen je graag verder!

Wij kunnen ook contact opnemen met u

Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  Kennismaking
  fixed-col-3-img1

  Fit35 Wijchen is een kleine sportschool of beter gezegd een fitness boutique. Wij bieden fitness, voedingsadvies en fysiotherapie aan. De voedingsdeskundige kan u onder andere helpen met afvallen en u leren om gezond te eten.

  LEES MEER
  Wie zijn wij
  fixed-col-3-img1

  Fit35 Wijchen is een frisse fitnessclub in het centrum van Wijchen, die met de nieuwste, digitale fitnessapparatuur sfeervol is ingericht. Na een volwaardige fitnesstraining is er de mogelijkheid om in onze lounge een krantje te lezen of uit te rusten van de fitnesstraining.

  LEES MEER
  Milon Cirkel
  fixed-col-3-img1

  Het fitnesscircuit duurt slechts 35 minuten. We helpen u snel en effectief te trainen, wat betekent dat slechts 2 keer 35 minuten per week genoeg is als u wilt afvallen of fitter wil zijn.

  LEES MEER

  Jouw doelstelling

  Fit35 Wijchen is een frisse fitnessclub in het centrum van Wijchen, die met de nieuwste, digitale fitnessapparatuur sfeervol is ingericht. Fit Wijchen heeft een uniek fitnesscircuit waarbij u personal training ervaart in een kleinschalige setting. Afvallen, fitter worden, wat uw doelstelling ook is Fit Wijchen staat voor u klaar!

  Doe de gratis fittest Klik hier
  logo-ico