1 MAAND
GRATIS MILON

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Coronavirus.

Update Coronavirus ///

Beste leden,

Naar aanleiding van de meest recente ontwikkeling rond het coronavirus willen wij u voor zover als mogelijk duidelijkheid scheppen wat dit voor u en ons zal betekenen de komende tijd.

De snelheid en de omvang van het virus gaat ons allen te boven. Richtlijnen en voorzorgsmaatregelen zijn er niet of nauwelijks en de onzekerheid daarom groter.

Niemand van ons weet precies waar we zijn en waar dit naartoe gaat.

Vertrouwen op een goede afloop in dezen is cruciaal, elkaar helpen in deze bizarre omstandigheden nog veel belangrijker.

Blijf vooral gezond!

Met vriendelijke groet,

Jeffrey Dirksen – Eigenaar Fit35 Wijchen

Update Coronavirus //
Beste leden,
 
Door de huidige ontwikkelingen van het coronavirus zijn ook wij verplicht onze deuren te sluiten voor de komende tijd tot in ieder geval 6 april 2020.
 
Wij houden uiteraard de huidige ontwikkeling goed in de gaten. Als de situatie verandert zullen wij u daar dan ook van op de hoogte stellen.
 
Wij willen u vriendelijk vragen de huidige situatie af te wachten en onze berichtgeving nauwlettend in de gaten te houden.
 
Met vriendelijke groet,
Jeffrey Dirksen
Eigenaar Fit35 Wijchen

Kennismaking
fixed-col-3-img1

Fit35 Wijchen is een kleine sportschool of beter gezegd een fitness boutique. Wij bieden fitness, voedingsadvies en fysiotherapie aan. De voedingsdeskundige kan u onder andere helpen met afvallen en u leren om gezond te eten.

LEES MEER
Wie zijn wij
fixed-col-3-img1

Fit35 Wijchen is een frisse fitnessclub in het centrum van Wijchen, die met de nieuwste, digitale fitnessapparatuur sfeervol is ingericht. Na een volwaardige fitnesstraining is er de mogelijkheid om in onze lounge een krantje te lezen of uit te rusten van de fitnesstraining.

LEES MEER
Milon Cirkel
fixed-col-3-img1

Het fitnesscircuit duurt slechts 35 minuten. We helpen u snel en effectief te trainen, wat betekent dat slechts 2 keer 35 minuten per week genoeg is als u wilt afvallen of fitter wil zijn.

LEES MEER

Jouw doelstelling

Fit35 Wijchen is een frisse fitnessclub in het centrum van Wijchen, die met de nieuwste, digitale fitnessapparatuur sfeervol is ingericht. Fit Wijchen heeft een uniek fitnesscircuit waarbij u personal training ervaart in een kleinschalige setting. Afvallen, fitter worden, wat uw doelstelling ook is Fit Wijchen staat voor u klaar!

Doe de gratis fittest Klik hier
logo-ico